Zespół

Poznaj nas lepiej!

Zespół Fundacji tworzą Pracownicy, jak również Wolontariusze. Ich pomoc i zaangażowanie są dla nas bezcenne.

Rada Nadzorcza Fundacji:

Przewodniczący:

Jacek Szwajcowski

Członkowie:

Anna Biendara

Jacek Dauenhauer

Zbigniew Molenda

Ignacy Przystalski

Zespół Fundacji:

• Elżbieta Łacina

Członek Zarządu

Elcia_stronaZ wykształcenia ekonomistka. Ten kto ją zna wie, że to człowiek instytucja, dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Społecznik od zawsze, Ciocia Ela :)
    W wolnej chwili maluje, fotografuje, majsterkuje, słucha muzyki poważnej i czyta thrillery sensacyjne. W weekendy najchętniej  odpoczywa z dala od miejskiego zgiełku uprawiając grządki na działce. Na co dzień zajmuje się zagadnieniami CSR w GK Pelion. W Fundacji od początku, swoją funkcję pełni społecznie.

• Gabriela Kwestarz-Biczysko

Manager Projektów Społecznych

Gabi_kontakt Z pochodzenia Łowiczanka. Absolwentka Stosunków Międzynarodowych na SWPSiZ. Z Fundacją związana od 2011 roku, od początku koordynatorka Projektu Grantowego. Dba o dobre relacje z organizacjami partnerskimi. Swoją dziennikarską pasję realizuje tworząc m. in. Biuletyn Fundacji. Po pracy wizażystka, blogerka kulinarna, pasjonatka podróży – tych bliskich i dalekich.

• Zbigniew Szewczyk

Kierownik Biura Fundacji

Zbyszek_kontaktAbsolwent Wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego UŁ. W Fundacji od niedawna. Na co dzień odpowiedzialny za fundacyjne centrum dowodzenia – kontakt z beneficjentami, procedury, regulaminy, rozliczenia i sprawozdania. Miłośnik sportów wodnych, muzyki lat 90 i śledzenia wiadomości gospodarczych.

Wolontariusze:

• Gosia Różycka