12-11-2014

I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem!

Jeśli przeczytałeś tę wiadomość, oznacza to że tak jak my lubisz obdarowywać bliskich prezentami :)

A jeśli mógłbyś sprawić, że na twarzy chorego dziecka pojawi się uśmiech? Zapewniamy Cię, że tak się stanie, kiedy przyłączysz się do naszej akcji! Dzieci wysłały już listy do Św. Mikołaja. Teraz wszystko w rękach dobrych Elfów! Jak zostać Elfem? Oto instrukcja w 4 krokach: 1. Czytasz listy dzieci i wybierasz prezent lub prezenty, które chcesz kupić. 2. Piszesz do nas maila – jaki prezent dla którego dziecka wybrałeś. Rezerwujemy go dla Ciebie i wykreślamy z listy, by prezenty się nie dublowały. 3. Kupujesz prezent – dobra zabawa i chwile dziecięcych wspomnień gwarantowane! 4. Przysyłasz lub przynosisz prezent do biura Fundacji do 2 grudnia 2014 r. Reszta w naszych rękach! Wszystkie prezenty pakujemy na sanie 4 grudnia i wysyłamy do wszystkich dzieciaków. W zamian wysyłamy Ci galerię szczęśliwych buziek dzieci, które szaleją przy otwieraniu prezentów 6 grudnia, czyli w Mikołajki oraz dyplom Wzorowego Elfa. To jak, zostaniesz w tym roku Elfem? ;)

imię dziecka wiek życzenie
Zuzia 10 lat książka o statkach, pluszowy gołąb, lalkę Barbie ze świecącymi skrzydełkami, portret elfa
Mateusz 10 lat samolot na pilota, piłka do nogi, ciuchcia, sweterek i bluza na rozmiar 160 cm
Filip 6 lata FIFA 15, skrzynka z narzędziami, farma ze zwierzętami (kaczkami, świnkami), album Ewy Farny live