Zostań Darczyńcą

Projekt w całości dedykowany naszym Podopiecznym.

Fundacja ma pod swoją opieką stałe grono Podopiecznych. Są to dzieci i dorośli cierpiący na choroby nieuleczalne, których koszty terapii przewyższają ich możliwości finansowe. Podopiecznym za pośrednictwem naszej Fundacji przekazać można 1% podatku.

Poznaj naszych Podopiecznych

Na co dzień zajmujemy się wspieraniem wszystkich potrzebujących w zakupie leków. Jednak dwa razy do roku chcemy by chore dzieciaki – nasi Podopieczni – zapomnieli o swojej chorobie, a na ich twarzach pojawił się uśmiech. Z okazji Dnia Dziecka oraz Mikołajek mali podopieczni Fundacji otrzymują prezenty zgodnie ze swoimi życzeniami i zainteresowaniami. Przed Gwiazdką wszyscy mali podopieczni piszą listy do Św. Mikołaja z prośbą o wymarzone prezenty. Od kilku już lat  Wolontariusze oraz przyjaciele Fundacji z Grupy Kapitałowej Pelion, a także przyjaciele z innych firm spełniają ich życzenia przynosząc zabawki, ubranka, słodycze, książki, gry, itp. Każdy Podopieczny otrzymuje również list od Św. Mikołaja.

Jeśli również i Ty chcesz by uśmiech zagościł na dziecięcych buziach, zadzwoń do nas i przyłącz się do akcji!
O akcji informujemy na bieżąco na fb fundacji.